Crito Mustahil (Mung) Lirik Lagu / Lyrics , Denny Caknan

Crito Mustahil (Mung) Lirik Lagu / Lyrics , Denny Caknan

Crito Mustahil (Mung) Song Details :

Song Title : Crito Mustahil (Mung)
Singer : Denny Caknan
Music / Musik Denny Caknan
Lyrics / Lirik Lagu Denny Caknan
Songs Released Date: 6th January, 2023
Language : Indonesian
(Country : Indonesia) , Sad
Label : DENNY CAKNAN
Crito Mustahil (Mung) Lirik Lagu / Lyrics , Denny Caknan

Crito Mustahil (Mung) Lirik Lagu / Lyrics , Denny Caknan

Aku Wis Tau..
Ngrasakne Jerune Kedanan,
Ngrasakne Bundase Kelaran..
Ngrasakne Nangisi Ning Ra Ketaran..

Houaawww..
Aku Ngiyani..
Omongmu Seng Kesel Jalani,
Misal Memang Keputusanmu..
Tak Lilak-lilakne Kelangan Awakmu..

Mung Pengen Ngandani,
Sadar Aku Du Seleramu Saiki..
Mung Pengen Negesi,
Ati- Ati Yen Kangen Kabari..

Ra Maksane, Niat Gandeng Mu Ro Aku..
Cerito Iki, Cerito Mustahil Nggo Aku..

Karep Ati Mastekne Kabeh Senengmu,
Ning Sanding Mu Ra Bakal Ngilang..
Kembang Ngipi Saben Wengi,
Ra Nyongko Luput Tak Nduweni..
Mugo Lungo Ku Nglegakne Atimu..

Mung Pengen Ngandani,
Sadar Aku Du Seleramu Saiki..
Mung Pengen Negesi,
Ati- Ati Yen Kangen Kabari..

Ra Maksane, Niat Gandeng Mu Ro Aku..
Cerito Iki, Cerito Mustahil Nggo Aku..

Karep Ati Mastekne Kabeh Senengmu,
Ning Sanding Mu Ra Bakal Ngilang..
Kembang Ngipi Saben Wengi,
Ra Nyongko Luput Tak Nduweni..
Mugo Lungo Ku Nglegakne Atimu..

Crito Mustahil (Mung) Lirik Lagu / Lyrics , Denny Caknan , Official Music Video